Fakturatjenester
placeholder Fakturatjenester.no eies og driftes av Brocon Cash Management som har mange års erfaring med Cash Management.

Faktura- og administrasjonsmodulen:

Det er helt kostnadsfritt å benytte fakturamodulen i programmet. Det er ingen bindingstid, eller faste utgifter. Som kunde velger dere selv om dere vil benytte e-post fakturaer eller å skrive ut og sende pr. post. Man kan i tillegg velge å sette dette bort til Fakturatjenester.no, les mer om hva det koster her

Inkassomodulen:

Benytter man Fakturatjenester.no er det kun et tastetrykk som skal til for å benytte seg av alle fordelene med egeninkasso.
Du slipper å registrere dine fordringer i nye systemer eller å sende de fra deg, alt er allerede registrert av dere når dere fakturerte.
Fakturatjenester.no varsler deg pr. e-post hver gang dere skal trykke på en ny knapp, da foreslår programmet neste valg for dere.

Dere betaler kun for det dere benytter, programmet opplyser tydelig hver gang det er anbefalt å benytte inkassomodulen.
Løsningsgraden er langt høyere ved å benytte egeninkasso enn ved å benytte et tradisjonelt inkassobyrå, i følge Finanstilsynet hadde inkassobyråene kun en løsningsgrad på 30% i 2008.
Vår erfaring er at de aller fleste oppnår over 90% løsningsgrad med egeninkasso. Som kunde beholder dere hele hovedstolen (kravet), rentene og gebyrinntektene – inkassomodulen er med andre ord noe dere tjener penger på å benytte.


Rådgivning og Support:

Skulle dere ha behov for rådgivning eller support har dere retten til å benytte vår supporttjeneste iht retningslinjene og gjeldene priser.
Det kan også inngås en fastprisavtale for rådgivning og support, en slik avtale vil koste kr. 1.995,- pr. 12 mnd. ekskl. mva. les mer om support og rådgivning her

Bli kunde
 © Brocon Cash Management AS 2009 · Postboks 2070 · 6402 Molde
Logg inn
Brukernavn:
Passord: